Ситуація з Taurus може вирішитися

Можливо, Шольца і коаліцію дійсно вдасться підіпхати до рішення хоча б з цього боку

Велика Британія запропонувала Шольцу варіант, як вийти з ситуації з Taurus.

Просто надати їх Україні - процес застряг на етапі обговорення правлячою коаліцією. Тож Велика Британія пропонує Німеччині, що вона купить далекобійні ракети Taurus собі. А Україні тоді зможе передати більше своїх крилатих ракет Storm Shadow. Варіант обговорюється вже кілька тижнів, пише Handelsblatt.

Загалом підхід дуже раціональний: розморожується вся ситуація з Taurus. Україна отримує ракети. Велика Британія не оголює свою оборону і не лишається без ракет.

Насправді ситуація все ще лишається абсурдною: "Нас не задовольняють ваші результати, коли ми даємо вам недостатньо зброї"

Можливо, Шольца і коаліцію дійсно вдасться підіпхати до рішення хоча би з цього боку. Якщо їх не переконали наші заяви, що Taurus нам треба не для ударів по Кремлю, а для руйнування ворожої логістики і знищення зброї на окупованих наших же теренах. Ну і все те саме вздовж лінії фронту.

Насправді ситуація все ще лишається абсурдною: "Нас не задовольняють ваші результати, коли ми даємо вам недостатньо зброї"... Хоча певні зсуви в цьому напрямку є - саме з боку Великої Британії і США (однак там все ускладнене внутрішніми протистояннями: загалом всі згодні, але допомога Україні є надто зручним важелем тиску в інших питаннях).

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі