Влада провалила мобілізацію. А винні виявилися ми

Країні потрібен чіткий, прозорий, робочий закон про мобілізацію. Закон, за яким разом з роботягами заберуть футболістів, стендаперів, брата Єрмака, друга Баканова, Жеку Кошового

Мобілізація стала для влади такою ж неочікуваною, як сніг взимку для комунальників. Ніби всі й розуміють, що вона буде, тільки ніхто не готується.

Щоб уникнути політичної відповідальності за провалену мобілізацію, українців намагаються затаврувати як націю ухилянтів. Показати, що не політики винні в тому, що мобілізація не відбулася ще навесні минулого року, а просто такий ми народ, х**овий і сцикливий.

Цей народ вже дав більше мільйона людей в армію і кожен день втрачає сотні людей загиблими. На відміну від політиків

Хоча, нагадаю, що цей народ вже дав більше мільйона людей в армію і кожен день втрачає сотні людей загиблими. На відміну від політиків, які втрат не несуть. Навіть навпаки.

Вся істерія останнього місяця, всі звинувачення українців в сцикливості, всі срачі хто служить, а хто не служить, хто виїхав, а хто не виїхав, стали можливими з однієї простої причини. Рік тому ніхто, хто мав забезпечити мобілізацію, не подумав, як це правильно зробити. Відтягували до останнього. Коли припекло, коли росіяни стали наступати по всьому фронту, про мобілізацію згадали. І замість того, щоб розробити прозорі процедури, просто тупо переклали відповідальність за провал на військових. Бінго! Військові стерплять все, навалюємо!

Не шановні політики! Припиніть свої всраті ігри просто зараз! Країні потрібен чіткий, прозорий, робочий закон про мобілізацію. Закон, за яким разом з роботягами заберуть футболістів, стендаперів, брата Єрмака, друга Баканова, Жеку Кошового.

Все просто: буде такий закон - не буде срачів і звинувачень свого народу, що він якийсь не такий.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі