Кашпіровський, таксист, гопник та інші маски Путіна

Серед іншого російський президент намагається переконати росіян, яким роблять лоботомію без наркозу, що їм не боляче

Нічого не змінюється: Путін використовує ті самі маски і сьогодні на кривій лінії: обіженка, нєвіноватая, Кашпіровський, таксист, гопник.

Конспірологи розмірковують про якихось двійників-трійників Путіна: Удмурт, Банкетний, Говорун тощо. Все це, звичайно, нісенітниця. Путін виступає сам. Однак у своїх виступах, зокрема й сьогодні, він послідовно змінює кілька масок-образів.

1. Обіженка-брошенка

Нудні скиглення про те, як його образив Захід, водив за ніс, поматросив і кинув, відмовив у повазі, не став рахуватися.

2. Нє віноватая я!

Спроби виправдатись за те, що почав війну. Це не я, він сам прийшов, тобто вороги перші почали, у нас не було іншого вибору. Якби ми не бомбили Київ, Захід змусив би нас вступати в одностатеві шлюби і молитися гендерно-нейтральному богу.

Якби ми не бомбили Київ, Захід змусив би нас вступати в одностатеві шлюби і молитися гендерно-нейтральному богу

3. Кашпіровський

У вас все добре, економіка в порядку, фінанси теж, операція йде за планом, ви розслаблені, вам не боляче, не страшно, не гірко, ви не бачите закривавлений скальпель біля горла. Путін намагається працювати Кашпіровським, намагаючись переконати росіян, яким роблять лоботомію без наркозу, що їм не боляче.

4. Таксист

Безладна балаканина тупого і малограмотного таксиста, який намагається справити враження на пасажирів: "за історію" і "за політику". Ленін за завданням австро-венгрів створив Україну, за це ми його випатрали і поклали до мавзолею. Потім нацисти у біолабораторії ЦРУ створили бойового Зеленського, котрий 8 років домбив Бомбас. Ну щось типу того

Нацисти у біолабораторії ЦРУ створили бойового Зеленського, який 8 років домбив Бомбас

5. Гопник

Від скривдженого скулежа і виправдань переходить до спроб наїжджати, хамити та шантажувати. "Дяденька дай рубль, а то в морду плюну, в мене сифіліс". Так він намагається залякувати Захід та весь світ ядерною війною.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі