У Росії стартувало шоу "Живі мерці-2024"

Кандидати в президенти РФ мають бути такими, щоб Путін на їхньому тлі виглядав свіжим і міцненьким, як огірочок

Перший пішов: екс-депутат держдуми Борис Надєждін оголосив про висування у президенти від партії "Громадянська ініціатива". Він заявив: "Я для режиму безпечний: я стара, хвора людина".

Борису Борисовичу дуже хочеться, щоб його зареєстрували, тому він одразу намагається продемонструвати, що відповідає вимогам адміністрації президента до кандидатів на виборах у 2024 році.

Ці вимоги прості та безваріантні. Кандидат має бути:

1. безпечним для режиму;

2. хворим;

3. старим.

Тобто таким, щоб на його тлі Путін виглядав не жалюгідним стариганем, а "бодрячком-здоров'ячком".

Наступним під руки на сцену виведуть старого Зюганова, далі Явлинського, можливо, Миронова. А чому б і не згадати, наприклад, про, здається, ще живого Миколу Рижкова. Ось ідеальний спаринг-партнер – у порівнянні з ним Путін зможе виглядати юним комсомольцем.

Мабуть, співробітники адміністрації президента вивозитимуть кандидатів у президенти на кріслах-каталках по черзі на сцену

Мабуть, співробітники адміністрації президента вивозитимуть кандидатів у президенти на кріслах-каталках по черзі на сцену, а потім скидатимуть до зали, повної виборців. Наприкінці вистави залишиться один Путін: свіжий і міцний, такий, що добре зберігся... прямо з холодильника.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі