Шизоїдний дід намагається "розвести" і Сі, і Захід. Чи вийде?

Путіну треба показати своїм східним партнерам та західним ворогам, що Україна втомилася від війни. Отже, велика ймовірність, що війна скоро закінчиться на російських умовах

Під час візиту до Китаю Володимир Путін видав дивну інформацію, яку вже спростувала українська влада: "Ми чуємо зараз, що вони начебто готові до якихось переговорів. Вже й відповідальні особи, які займаються питанням зовнішньої політики і які зовсім недавно говорили, що потрібно завдати Росії стратегічної поразки на полі бою, зараз вони вже заговорили іншим голосом і вже кажуть, що треба вирішувати ці проблеми шляхом мирних переговорів. Це трансформація у правильному напрямку, за це похвалю, але цього недостатньо".

Жодних відповідальних осіб в Україні нічого схожого не пропонували. То навіщо Путін це вигадав?

Путін не хоче припинення війни. Він же в неадекваті, у його шизомирі він великий стратег, усіх перехитрить і переграє

Розгадка проста. Сі Цзіньпін давно вимагає від Путіна, щоб він зробив реальні кроки по припиненню чи принаймні по заморозці війни. Путін цього не хоче. Він же в неадекваті, у його шизомирі він великий стратег, який усіх перехитрить та переграє.

Путін заспокоює Сі: буде тобі мир, незабаром Україна здасться, і я продиктую їй свої умови. Китайці та інші партнери Путіна в це, звісно, не вірять. Не маючи можливості пред'явити якісь реальні свідчення "пораженчєскіх настроєній" в українському керівництві, російська влада розгойдує інформаційну кампанію за участю колишніх напівофіційних осіб. Ну, ви зрозуміли, про кого я.

Путіну треба показати своїм східним партнерам та західним ворогам, що Україна втомилася від війни, що відомі українські речники негативно оцінюють військові перспективи своєї країни. Отже, велика ймовірність, що війна скоро закінчиться на російських умовах. Потрібно лише "відпустити ситуацію" і просто дочекатись кінця цієї драми.

Однак на Сході і тим більше на Заході навряд чи купляться на такий дешевий "розвод".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі