РФ налаштовує мусульман проти нас. Що далі?

Кремль використовує війну на Близькому Сході для покращення відносин з мусульманами. Для нас ця проблема має особливу вагу

Вісь зла продовжує свою ІПСО на тлі близькосхідної кризи за прогнозованою раніше траєкторією. Фокус ненависті починає переспрямовуватися з Ізраїлю на США. І це має безпосередні наслідки для нас.

Після нещодавнього емоційного спалаху через влучання в лікарню вчора зранку одночасно Медведєв і президент Ірану звинуватили Америку в новій ескалації на Близькому Сході. В Іраку атакована військова база США. Далі буде, на жаль.

У внутрішньоросійській пропаганді Україна вже постає як ісламофобська країна. Цей міф московити точно спробують згодом експортувати

Нагадаю, що у внутрішньоросійській пропаганді Україна вже постає як ісламофобська країна. Цей міф московити точно спробують згодом експортувати і для зовнішнього ісламського споживача.

Для нас проблема має особливу вагу. Бо найближчими нашими союзниками у боротьбі проти Москви на території самої РФ є і будуть мусульманські народи. Зараз Кремль використовує війну на Близькому Сході для покращення відносин з мусульманами, які були підпсовані шквалом репресій і ксенофобії на Росії.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі