Кремль та ХАМАС – брати-близнюки. Путін тролить ізраїльтян

Кремлівський дід мислить категоріями традиційного суспільства, які намагалися відродити європейські фашисти, а тепер – ісламські радикали

Володимир Путін про набіг терористів ХАМАС на Ізраїль: "Якщо вже чоловіки вирішили боротися, нехай борються між собою. Дітей, жінок не чіпайте. Це стосується обох сторін".

Тут цікавим є не звичайне лицемірство дідугана, який сам явно приклав руку до цієї терористичної атаки, а його допотопна патріархальна психологія. У його світі мають суб'єктність лише чоловіки. Вони вирішили боротися, отже, так тому і бути. Жінки – лише безправний пасивний об'єкт, для якого у чоловіків може бути два варіанти дій: "поімєть" або "оставіть в покоє".

Путін не може не знати, що в Ізраїлі жінки служать в армії нарівні із чоловіками. Тобто він тролить ізраїльтян

Путін мислить категоріями традиційного суспільства, які намагалися відродити європейські фашисти, а тепер ісламські радикали. Чоловік – діяч, воїн. Місце жінки – на кухні з дітьми, чекати на свого господаря з війни чи полювання. Путін не може не знати, що в Ізраїлі жінки служать в армії нарівні із чоловіками. Тобто він тролить ізраїльтян: дайте своїм жінкам спокій, нехай чоловіки між собою розбираються.

Дикуни з ХАМАС наступають з калашами та касамами, а первісний дикун Путін – з атомною бомбою замість кам'яної сокири

Для російського диктатора Ізраїль неправильна країна – жінки рівноправні з чоловіками за будь-яких обставин. А от у ХАМАС, на його думку, все правильно – жінки своє місце знають, до чоловічих справ вони не допущені.

Кремль не лише політично підтримує ХАМАС, російська влада та ісламісти – іделогічні близнюки-брати. Вони активні учасники цьогорічного реванш-походу патріархальної архаїки проти світової культури. Дикуни з ХАМАС наступають із калашами та касамами, а первісний дикун Путін – з атомною бомбою замість кам'яної сокири.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі