Олігархи бояться кризи. В Росії назріває змова

Як би там не було, параноїк Путін не здатний відмовитися від ідеї захоплення України

У Росії дозріла змова прихильників негайного заморожування війни. Їх підтримує Реджеп Ердоган.

Учасники змови вважають, що поки військові та економічні проблеми не стали критичними, Росії терміново потрібне перемир'я. До того ж, якщо його не вдасться досягти до кінця вересня, доведеться проводити мобілізацію. А це може дестабілізувати ситуацію у країні напередодні президентських виборів.

Ердоган під час свого візиту до Росії вмовлятиме Путіна стати ініціатором перемир'я

Ердоган під час свого візиту до Росії вмовлятиме Путіна стати ініціатором перемир'я. Це друга така його спроба цього року (перша була у січні). За президентом Туреччини стоїть Абрамович і деякі інші російські олігархи та чиновники. Самі вони бояться виступити з такою ініціативою, та Путін їх і слухати не буде, а до Ердогана, як сподіваються, може прислухатися.

Змовники спираються на неформальну "партію заморозки війни", до якої входять більшість олігархів, керівників АП та економічного блоку уряду.

Вони сподіваються на успіх. Дерипаска написав днями у себе у Телеграмі: "Схоже, мирні переговори щодо українського конфлікту можуть розпочатися вже наприкінці вересня".

Путін не хоче виступати у ролі ініціатора перемир'я. Він неадекватний, живе у своїй реальності і чекає, коли про перемир'я його на колінах благатимуть Захід та Україна

Однак Путін не хоче виступати у ролі ініціатора перемир'я. Він неадекватний, живе у своїй реальності і чекає, коли про перемир'я його на колінах благатимуть Захід та Україна. Такої ж позиції дотримується бідний на розум Медведєв та маразматик Патрушев.

Змовники сподіваються на те, що якщо Ердогану таки вдасться умовити Путіна оголосити про одностороннє припинення вогню і наступальних дій, Захід змусить Україну приєднатися до перемир'я.

Звичайно, це не стало б початком міцного миру. Перемир'я у такому разі тривало б до президентських виборів у березні 2024-го, які Кремль хоче провести у спокійній та комфортній для себе та населення обстановці. А потім Росія накопичила б сили та відновила наступ. Від своєї брєдової ідеї захоплення України параноїк Путін відмовитися нездатний.

Однак нічого у змовників не вийде. Путін не погодиться на перемир'я, а якби й погодився, Захід все одно не тиснув би на Україну, а якби раптом і став, то Україну прогнути все одно не вдасться.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі