Росіяни сумують за Берією та вибитими зубами

Правильно: треба всіх їхніх інженерів етапувати бігом до "шарашки" та змусити працювати безкоштовно

Російські ресурси розганяють після самознищення їхньої станції "Луна-25" цікаву позицію "інженера і автора наукових відкриттів" якогось Єґора Прохорчука: мовляв, "Луна-25" тому розбилась, що немає зараз Бєрії, котрий би змусив науковців і інженерів працювати за безкоштовно! Хоча це спрацює, тільки коли все суспільство працюватиме за безкоштовно.

Треба всіх інженерів етапувати бігом до "шарашки", вибити зуби, як Корольову, – і тоді точно полетять і на Місяць, і на Марс!

"Где тот Берия (как символ организатора атомного проекта), который доведет дело до конца? Где те инженеры и ученые, которые согласятся работать по очень странному контракту, суть которого можно выразить простой формулой: любые миллиарды для дела, а для себя только по необходимости. Но такой контракт возможен только тогда, когда по такому принципу будут жить все. Возможно ли такое сейчас у нас?" – пише Прохорчук.

Правильно: треба всіх їхніх інженерів етапувати бігом до "шарашки", вибити зуби, як Корольову, – і тоді точно полетять і на Місяць, і на Марс!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі