"Бавовна" від Малюка: як спецоперації СБУ змінили хід війни

СБУ примудрилась навіть камеру закріпити на Кримському мосту, щоб Малюк онлайн спостерігав, як на ньому розквітає "бавовна"

Колись про це знімуть фільм чи цілий серіал: як СБУ примудрилась навіть камеру закріпити на Кримському мосту, щоб Василь Малюк у власному кабінеті за кавою онлайн спостерігав, як розквітає "бавовна" з 21 тонни вибухівки, захованої в "плівку пакувальну торговельну" (саме це офіційно числилось вантажем фури).

І окрема серія, як "морські малюки" дарували Кримському мосту розквітлу "бавовну" по 850 кг вибухівки в кожному "букеті".. І обов'язково про "розквітлі" танкери!

З усіх успішних операцій спецслужб України 90% виконала саме СБУ

Взагалі, за свідченнями Малюка (тепер можна, "це вже не несе шкоди для подальших планів спецслужби"), з усіх успішних операцій спецслужб України 90% виконала саме СБУ.

І естетика естетикою, але ці "бавовняні ікебани" мають реальний вплив на перебіг війни та на її можливу тривалість. Бо, по-перше, спецоперації СБУ в Чорному морі значно ускладнили логістику ворога – це суттєво вплинуло на підвезення боєприпасів і техніки на фронт. А по-друге, тепер, за півтора роки активних бойових дій, результати спецоперацій СБУ повністю змінили воєнну ситуацію на Чорному морі – РФ більше його не контролює так, як раніше. Переламано тотальний контроль ворога над акваторією.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі