Що спільного між міграційною кризою, Гетманцевим та злиднями

Ніхто не захоче провести своє життя, збагачуючи друзів президента

Про міграційну кризу. Жоден з моїх знайомих, хто був змушений виїхати, не сказав, що за кордоном краще. Навіть у таких розвинутих і багатих країнах, як Велика Британія або Німеччина, біженцям з України гірше, ніж вдома.

Так, є якісь речі, які реалізовано краще, ніж в Україні. Комусь подобаються школи, комусь інфраструктура чи культурне життя. Але всі, як один, сумують за Україною та її зручностями.

Все, що зараз тримає їх за кордоном, – це безпека і гроші.

Все, що треба людям для життя в нашій прекрасній країні, – це безпека і можливість гідного заробітку

Для припинення міграції українців не треба вигадувати ніяких екзотичних рецептів на кшалт заборони виїзду з країни. Все, що треба людям для життя в нашій прекрасній країні, – це безпека і можливість гідного заробітку.

І якщо безпекою держава хоч і з великим запізненням, але займається, то економічної політики просто не існує. Ми не розуміємо, куди йдемо. В нас немає перспективних галузей економіки, для розвитку яких держава створює спеціальні умови. В нас взагалі відсутні будь-які варіації на тему бізнес-інкубаторів, які мали би популяризувати підприємництво, вирощувати локальні бізнеси та створювати робочі місця.

Зате є Гетманцев, відшкодування ПДВ у ручному режимі потрібним людям і кишенькові бізнеси урядовців та депутатів, які пиляють державні замовлення

Зате є Гетманцев, відшкодування ПДВ у ручному режимі потрібним людям і кишенькові бізнеси урядовців та депутатів, які пиляють державні замовлення.

Тому, якщо коротко, то або ви звільняєте економіку від Гетманцева і його схематозів, або Гетманцев і його посіпаки звільняють Україну від населення. Бо життя одне, і ніхто не хоче провести його у злиднях, збагачуючи друзів президента.

Думайте, мамкині стратеги.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі