Для красивої шкіри та відновлення сил: ідеальний дрінк у спеку

Кокосовий сік – наступна сходинка, яка вже мігрує в снек, оскільки має більшу поживну цінність та буде насичувати

​​Кокосова вода та молоді кокоси, сік з води та мʼякоттю – бездоганний природний тропічний електроліт. Ідеальний дрінк в спеку, про який в тропічному кліматичному поясі давно знають та вдало використовують, щоб знизити ризики зневоднення, втрати мінералів через піт та підтримати органи та красу, адже шкіра та волосся скажуть "дякую".

В склянці 250 мг міститься хороша доза класичних електролітів – калію, натрію, магнію, є фосфор та кальцій

Крім природної дуже помірної солодкості та гарного зволоження, кокосова вода містить кілька важливих поживних речовин, в тому числі мінерали, яких багато хто не отримують достатньо. В склянці 250 мг є хороша доза класичних електролітів – калію, натрію, магнію, є фосфор та кальцій. Після спортивних навантажень, при спітнілості в спеку – класне доповлення раціону. Цукри в напої природні та в дуже низькому дозуванні, що добре.

Цікаво, що в ряді досліджень ця солодкувата природна кокосова рідина знижувала цукор крові та глікований гемоглобін в людей з діабетом. І магній в складі непогано допомагав бороти інсулінорезистентність.

Дивились й на тих, хто приймає статіни від високого холестерину – регулярна кокосова вода знижувала "поганий" холестерин, тиск та тригліцериди. Скоріш за все, завдяки органічному калію в складі та достатній гідратації.

Кокосова вода може бути ідеальним напоєм для відновлення гідратації та поповнення електролітів, втрачених під час тренувань

Кокосова вода може бути ідеальним напоєм для відновлення гідратації та поповнення електролітів, втрачених під час тренувань. Електроліти – це мінерали, які відіграють кілька важливих ролей у вашому організмі, зокрема підтримують належний баланс рідини. Органічна кокосова вода покращує фізичну здатність краще, ніж вода або хімічний спортивний напій у дуже спекотний день. Це краще та здоровіше, ніж соки та компоти для дітей та фізично активних дорослих.

Можна використовувати тропічну рідину як основу для ягідних смузі, пудингу з насіння чіа, заправки для салату або замінити нею звичайну воду

Можна використовувати тропічну рідину як основу для ягідних смузі, пудингу з насіння чіа, заправки для салату або замінити нею звичайну воду, коли захочеться трохи природної солодкості з користю в спеку.

Кокосовий сік – наступна сходинка, яка вже мігрує в снек, так як має більшу поживну цінність та буде насичувати. Кокосовий сік – вода з молодою збитою м'якоттю, багата на вітамін А, В12 та Е так само, як і коров'ячі продукти. А ще містиь більше магнію, калію, фосфору та цинку. Може бути самостійним перекусом чи доповненням до перекусу з ягід.

Кокосове молоко – це вже інгредієнт. Менша жирність – можна використовувати для каш, напоїв, більша – в рецептах каррі, десертах

Кокосове молоко – це вже інгредієнт. Менша жирність – можна використовувати для каш, напоїв, більша – в рецептах каррі, десертах. Молоко містить особливі жирні кислоти, які є потужним бустером для імунної системи та чистоти кишкової флори. В такого молока, на відміну від тваринного, низьке глікемічне навантаження.

Немає казеїну та лактози, що значно полегшує травлення. До того ж, кокос містить природну приємну солодкуватість без доданого цукру.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі