Підбори Путіна проти перук Пригожина. Що відбувається?

Російський президент вирішив діяти перевіреним методом дискредитації: продемонструвати виворіт життя кумира

У Росії намагаються запустити нову байку: "перуки Пригожина".

Джерело очевидне: Путін вирішив діяти старим перевіреним методом дискредитації – продемонструвати багате життя кумира та його виворот. Щоб розчарувалися, щоби відвернулися і соромилися минулої підтримки.

У сприйнятті натовпу Пригожин – це такий собі Робін Гуд, прямий та емоційний, іноді жорстокий до жаху

Ось тільки у сприйнятті натовпу Пригожин – це такий собі Робін Гуд, прямий та емоційний, іноді жорстокий до моторошного жаху – але й цим реалізує таємні бажання кожного з натовпу. Плюс він не зловмишляє проти царя, який "добрий". Виключно проти "поганих бояр", яких потрясти, та й кувалдою отоварити зовсім не гріх.

Ну і, відповідно, купи награбованого золота та перуки як свідчення "справжніх таємних спецоперацій" анітрохи не випадають із образу і тим більше не шкодять йому. І тим більше не принижують. Для особливо чутливих там цілий домашній іконостас показаний – мовляв, якщо й грішить, то розуміє, що грішний, і регулярно кається, як годиться!

До того ж, спроба приниження "простого вбивці з народу, що добре прибарахлився не за рахунок простих людей" якимись перуками... Не любителю страшної висоти підборів про це говорити. У Пригожина хоч двійників немає – все сам, за допомогою підручних засобів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі