Кривавий переділ влади в РФ неминучий. Хто стане новим царем?

Серйозні шанси зіграти у всій цій історії важливу роль має Пригожин. Якщо доживе

Що поєднує таких різних діячів, як номенклатурник Єльцин, політик Навальний та бандит Пригожин? Всі вони успішно грали на соціальній заздрості населення до правлячої бюрократії. Єльцин боровся з її привілеями, Навальний – з корупцією, Пригожин викриває і те, й інше в контексті військових невдач.

Усі вони досить швидко стали популярними. Однак потім їхня доля склалася по-різному. Єльцину вдалося прийти до влади, Навального посадили. У Пригожина поки що є шанс на успіх.

У російській масовій свідомості боротися з поганими боярами має цар. Якщо цар цього не робить, отже зробить добрий боярин, якого треба звести на трон

У російській масовій свідомості боротися з поганими боярами має цар, і якщо цар цього робить, отже зробить хороший боярин, якого треба звести на трон. Єльцин отримав підтримку "простих людей", бо був боярином, вихідцем із правлячої верхівки, який кинув їй виклик і був за це вигнаний із номенклатурного раю. За Навальним росіяни в масі не пішли, бо в їхній свідомості він лише вічний студент-бунтівник. Пригожин – саме боярин, причому зі своєю кривавою дружиною, який, зійшовши на трон, влаштує різанину "поганих бояр". Тому умовний "простий народ" може покликати Женьку на царство.

Пригожин зараз готує собі стартову позицію у боротьбі за владу, яка розпочнеться після поразки Кремля у війні. Його майбутня програма читається вже у сьогоднішніх виступах: "Я міг перемогти, але мені не дали. Вони програли війну, я покараю їх та принесу мир".

Якщо він фізично доживе до очевидної поразки Росії у війні і збереже свою армію, він матиме дуже серйозні шанси зіграти важливу роль у майбутньому кривавому переділі влади та власності.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі