Оперативність рівня "сцарь". Путіну брешуть, а нам це на руку

Самі подумайте: про яку гіпотетичну перемогу Росії може йтись, якщо її головнокомандувач отримує кастровану інформацію через три тижні після події

Володимир Путін на нещодавній зустрічі з "воєнкорами", крім решти маячні, ще й ляпнув про Залужного: "Інформація є, що він загинув, але треба перевіряти".

При цьому Путін це казав цілком серйозно, з впевненістю у своїх даних. Отже, він дійсно перебуває якщо не в інформаційному вакуумі, то в жорстко контрольованому середовищі: інформація до нього доходить далеко не вся і далеко не одразу.

Фейк щодо Залужного Росія запустила тижнів три тому, й тоді ж цей фейк було спростовано. А Путіну поки що доповіли тільки першу половину

Скажімо, фейк щодо Залужного Росія запустила тижнів три тому, і тоді ж цей фейк було спростовано. А Путіну поки що доповіли тільки першу половину – про "можливу загибель".

Отже, часовий лаг інформування Путіна становить близько трьох тижнів.

В цей період інформацію пересіюють, коригують, форматують на користь тих чи інших груп. Але Путін при тому абсолютно впевнений в точності і повноті інформації та в лояльності своїх джерел.

Це насправді дуже непогана для нас ситуація. Самі подумайте: про яку гіпотетичну перемогу Росії може йтись, якщо її головнокомандувач (котрий жорстко підкреслює, що всі важливі рішення щодо війни приймає тільки він і ніхто інший) отримує кастровану і підправлену інформацію через три тижні після події.

Оперативність рівня "сцарь", як то кажуть.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі