Смута в Росії: злодії Пригожина поносять воєвод, а цар вижив з розуму

Має ще з'явитися Лжедмитрій Медведєв. Він розповість історію про те, як Путін хотів його вбити наприкінці президентського терміну в 2012-му

Знову на Русі смутний час. Поляки разом із російськими бунтівниками на Бєлгород наступають. Отаман Пригожин зі своїми злодіями царських воєвод хулять. Абреки хана Кадирова пригожинських злодіїв на битву кличуть.

Боярина Льошку Навального за хулу на царя на ланцюг посадили. А люди його з Литви листи до Москви пускають. В Україні козаки до наступу проти царських військ готуються - звільнять свої землі і далі підуть.

Цар вижив з глузду, усамітнився із коханкою в палаці на Валдаї - царство руйнується, а дідусь не бачить нічого і щасливий.

Справжній Медведєв збирає в цей час рать у Польщі - звільняти Кремль

Має ще з'явитися Лжедмитрій Медведєв. Він розповість історію про те, як Путін хотів його вбити наприкінці президентського терміну в 2012-му. Але він встиг сховатися в Польщу. А замість нього народу пред'явили схожого алкаша. Алкаш вдає, що він Медведєв, постить алкобрєд у Телеграмі. А справжній Медведєв збирає в цей час рать у Польщі - звільняти Кремль від супостата Путіна.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі