Нічна ракетна атака. Славимо нашу неймовірну ППО

Запуск традиційно здійснили із стратегічної авіації в акваторії Каспійського моря, що дало час для підготовки. Цікаво, як цього разу було із сховищами?

Нічна ракетна атака. Славимо нашу неймовірну ППО. З 35 ракет 35 збиті. Згідно повідомлення Повітряних сил ЗСУ, основною ціллю знову був Київ. Використання саме крилатих ракет, а не балістики, дає змогу нашим захисникам перехоплювати їх ще на підходах до столиці, де наслідки падіння уламків завдадуть мінімальної шкоди. Лише пару прорвалися й були збиті над самим містом і, за попередніми даними, завдали поміркованої шкоди. Я чітко почув лише один випадок збиття неподалік. Запуск традиційно здійснили із стратегічної авіації в акваторії Каспійського моря, що дало час для підготовки. Цікаво, як цього разу було із сховищами?

Сенсу в таком масованому некомбінованому нападі нині мало

Сенсу в таком масованому некомбінованому нападі нині мало. Звісно, 100% збиття - це справжнє чудо, але значного ефекту в Києві ворогу сподіватися було годі. За рахунок раннього збиття нема розуміння про кінцеві цілі, можемо лише робити припущення. Маю свої, але від гріха подалі, змовчу.

І основне - ця статистика стосується лише певного асортименту засобів ураження і переважно в глибині нашої території. Уздовж лінії фронту та прикордоння з мерзенною рашею були сотні обстрілів та десятки ракетних і авіаційних ударів. Знову С-300 гатили по Харкову, під жорстокими обстрілами міста Донеччини. Я вже мовчу про нескінченний вогневий вал над нашими позиціями. Звідти йдуть інші зведення й інша статистика, на жаль, гинуть і військові, й цивільні українці.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі