Ніяких Цоїв і Булгакових! Іде війна за голови дітей

Ми не воюємо з російською мовою. Ми не воюємо з російською культурою. Ми воюємо з Росією. І саме ця війна з Московією диктує нам необхідність тотальної війни за виживання, в якій російська мова і культура є одними з найбільш небезпечних інструментів агресора

Не треба бути надто мудрим, щоб зрозуміти, за кого був би Цой у цій війні, якби дожив. Достатньо просто подивитися за кого зараз такі рокери-"бунтарі" як Кінчев, Сукачов, Чичеріна.

Вчинок львівської депутатки неправильний тільки в тому, що треба було не забороняти співати, а покликати когось із ветеранів. Бажано, хто був у пушкіністів в полоні. Щоб вони пояснили тупому менестрелю про недоречність російських пісень не словами, а так, щоб до нього дійшло раз і назавжди.

Ми не воюємо з російською мовою. Ми не воюємо з російською культурою. Ми воюємо з Росією. І саме ця війна з Московією диктує нам необхідність тотальної війни за виживання, в якій російська мова і культура є одними з найбільш небезпечних інструментів агресора.

Закликаю кожного не соромитися і відстоювати свою культуру і національну ідентичність у своїй державі

Хто не розуміє причини і наслідків, хай ще раз перечитає попередній абзац і закарбує: ми воюємо не з російською мовою, а з Росією. Мові дістається тому і тільки тому, що вона є ІНСТРУМЕНТОМ АГРЕСІЇ!

Ніяких цоїв, ніяких булгакових, ніяких толстих і тонких. Ніяких тайожних ютубчиків, інстаграмних зірок, тіктокерів, репу і мультиків.

Все мистецтво, культура, наука, вся гуманітарна сфера московії призначена тільки для одного: війни. Війни за ваші і ваших дітей голови. Для вирощування з українців маленьких рускіх ще з дитячих садочків, з пісочниць, з перших класів школи. І не тіште себе ілюзіями, що якщо з вас не вийшло виростити окупанта, то не вийде і з ваших дітей. Люди різні і варіанти можуть бути самі різноманітні. Не дай вам боже опинитися із сином в різних окопах.

Тому в нас не може бути дискусій, кенселити тайожну культуру чи ні. Якщо хочемо вижити, як нація – кенселити, без варіантів.

Закликаю кожного не соромитися і відстоювати свою культуру і національну ідентичність у своїй державі. Не мовчіть!!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі