Росія на порозі нової смути. Передумови очевидні

Цілком можливий сценарій подальшого розвитку подій: "кадировці" і "пригожинці" влаштовують стрілку, що переходить у перестрілку. Потім починається повномасштабне зіткнення між ПВК "Вагнера" і кадировським "Ахматом". Російське міністерство оборони, яке ненавидить Пригожина, втручається на боці "кадировців"

Чи може агресія Росії проти України дати старт новій російській смуті, громадянській війні? Та запросто. Передумови вже в наявності.

Тільки один із можливих варіантів такого розвитку подій.

Заборона згадувати Пригожина на ТБ, відповідна активізація його політичної кампанії, включно з туром регіонами Росії, наїзд на нього високопоставлених "кадировців" (Делімханова і Даудова) - ланки одного ланцюга, здатного призвести до серйозного внутрішньоросійського конфлікту. Це частина протистояння Пригожина й Адміністрації президента, яка вирішила підрізати крила дедалі популярнішому серед ядерного путінського електорату непередбачуваному авантюристу. Пригожина апаратно душать, а він відіграється в інформаційному просторі.

Саме тому АП в особі, вочевидь, Кирієнка залучила до кампанії проти Пригожина Кадирова і його абреків, щоб вони вербально опустили кривавого кухаря в очах потенційних прихильників.

АП в особі, вочевидь, Кирієнка залучила до кампанії проти Пригожина Кадирова і його абреків

Пригожин відповів вкрай жорстоко через ватажка своєї банди Уткіна (Вагнера), який наїхав на "кадировців", нагадавши, що воював із ними у двох Чеченських війнах, і висловивши готовність прибути на стрілку, забиту Пригожину. Чи неправда, нагадує розбірки 90-х: пітерська і чеченська банда забивають стрілку, потім хтось із них на нервах може натиснути на курок і почнеться тотальне смертовбивство.

Цілком можливий сценарій подальшого розвитку подій: "кадировці" і "пригожинці" влаштовують стрілку, що переходить у перестрілку. Потім починається повномасштабне зіткнення між ПВК "Вагнера" і кадировським "Ахматом". Російське міністерство оборони, яке ненавидить Пригожина, втручається на боці "кадировців". Але послані проти "Вагнера" частини з націоналістичних античеченських міркувань, поширених в армії і спецслужбах, переходять на бік Пригожина.

Ось тобі, батюшка, і Юр'єв день (закреслено) нова Громадянська війна.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі