СБУ перетворюється на Моссад. У роспропагандистів почалась істерика

Кожен бажаючий знищити Україну ще чіткіше зрозумів, що за злочини проти нашої держави обов'язково буде покарання

Побачивши новину про підрив Захара Прилєпіна, я одразу згадав одне з його інтерв'ю, які він так любив роздавати "все эти 8 лет". З кокетливою посмішкою людожера Захарка розказував "масковскай интеллигенции", як багато українців він вбив. Більше за всіх. "То что мы творили на Донбассе – это полный галимый беспредел", – заявляв він. А після цього чомусь трохи нервово розповідав, що сам збирається жити дуже довго. Тому Прилєпін – це не письменник чи "російський політик". Прилєпін – це військовий злочинець. Легітимна ціль для нашої спецслужби.

Те, що за підривом машини Прилєпіна стоїть СБУ, я знаю одразу з декількох джерел. І хоча в самій Службі не підтвердили і не спростували, що саме вони підірвали російського покидька, однак тональність коментаря особливих сумнівів не залишає: "Як зазначав очільник СБУ Василь Малюк, для росіян, які принесли на нашу землю війну, загибель людей та насилля, "бавовна" палала, палає і буде палати. Про те, хто стоїть за тим чи іншим випадком, зможемо говорити уже після нашої перемоги".

Підрив Прилєпіна та інших свідчить про існування "бавовняного списку" СБУ

Росіяни після "катапультування" Прилєпіна одразу почали кричати про терористичний акт. Однак тут я можу їм порекомендувати почитати історію ізраїльського Моссаду, за зразком якого діє наша спецслужба після того, як її очолив Малюк. Підрив Прилєпіна та інших свідчить про існування "бавовняного списку" СБУ. І він не перший і не останній в цьому довгому списку. А підрив – ще один сигнал усім російським терористам та ідеологам знищення українців.

Якщо твоя мета – знищити Україну, ти смертник. Навіть якщо ти оголосиш, що пішов на фронт, а сам сховаєшся в лісах

І треба сказати, що російські пропагандисти цей сигнал почули, і після підриву Захарки у них почалась справжня істерика. Один з них написав прощальний пост, де назвав себе "смертником" і заявив, що Україна діє так, як свого часу Ізраїль та Ірландія. І вже не так важливо, загнеться Прилєпін в лікарні чи залишиться в інвалідному візку. Головне, кожен бажаючий знищити Україну ще чіткіше зрозумів, що за злочини проти нашої держави обов'язково буде покарання. Навіть якщо ти оголосиш, що пішов на фронт, а сам сховаєшся в лісах за тисячі кілометрів від нього, як це зробив "героїчний Захар". Тебе знайдуть і покарають. Якщо твоя мета – знищити Україну, то значить ти смертник з "бавовняного списку" СБУ.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі