Патрушев остаточно злетів із котушок

Він виклав свою версію, чому США так прагнуть захопити Росію

З російських ЗМІ: "Микола Патрушев розкрив справжню причину, через яку США прагнуть захопити Росію".

"Якщо Єллоустоунський вулкан прокинеться, це буде безпрецедентна катастрофа. Він здатний до вивержень, що у тисячі разів перевершують відомі людству... До речі, деякі в Америці стверджують, що за можливого виверження найбезпечнішими місцями стануть Східна Європа та Сибір. Очевидно, тут і полягає відповідь на питання, чому англосаксонські еліти так прагнуть заволодіти тим самим Хартлендом " (тобто в геополітиці – Росією).

Я одразу згадав, де вже чув цю нісенітницю (такі виверження бувають приблизно раз на мільйон років, шанси, що це станеться в найближчому майбутньому, практично рівні нулю). Декілька років тому ми знімали в Берліні, в російськомовному районі Марцан, фільм про російську пропаганду. Якийсь напівп'яний старий чоловік у заношеному спортивному костюмі розповів нашій знімальній групі слово в слово цю історію з посиланням на авторитетне для нього РЕН ТВ. Ми тоді сміялися до упаду. Багато всякої нісенітниці довелося почути від наших колишніх співвітчизників, які черпають знання з російського телебачення. Але цей старий алкаш зі своїм вулканічним маренням явно міг претендувати на першу премію за дурість.

Старого алкаша та Патрушева відрізняють лише одяг та соціальний статус. Рівень інтелекту в них приблизно однаковий

Тепер я зрозумів – це був Патрушев. Мабуть, він нелегально приїхав у справах розвідки в Берлін, перевдягся відповідно та й випив, щоб у російськомовному районі не виділятися.

А якщо серйозно, того старого алкаша та Патрушева розрізняють лише одяг та соціальний статус. Рівень інтелекту в них реально приблизно однаковий.

Правителі Росії самі вірять своїй навіженій конспірологічній пропаганді. За словами співробітника Федеральної служби охорони, що втік, куди б не приїхав Володимир Путін, за ним слідує обладнання для перегляду російського телебачення.

Росією правлять не шекспірівські лиходії, а шарікови

Росією правлять не шекспірівські лиходії, а шарікови, тупі невігласи, які черпають знання з програм РЕН ТВ та книг у жанрі фолк-хістори.

Путін з його дикими псевдоісторичними байками і гопницькими жартами, Патрушев, що захищає Росію від американців, які злякалися вулкана, Ковальчук, що попереджає про генетичну зброю проти росіян, п'яний Медведєв, що загрожує муляжем атомної бомби, Володін зі своїм оскаженілим принтером. Вони не лиходії – вони недоумкі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі