Росія не має шансів навіть після Путіна

Російські ліберали бездарно програли все, що могли, починаючи з 90-х

"Російський ліберал із сьогоднішнім українцем – партнери та першого повороту, до повалення Путіна", – сказав Шендерович. Згоден із ним – далі їхні шляхи розходяться. Україна йде до Євросоюзу та НАТО, а російський ліберал йде слідом за російським кораблем. Ліберали в Росії бездарно програли все, що могли, починаючи з 90-х. Немає жодних ознак того, що ліберальна Росія перестане бути міражем і після Путіна.

Російські ліберали вважають себе партнерами з українцями щодо повалення Путіна. Одні здебільшого тусуються на нескінченних форумах у європейських столицях, інші проливають кров у промерзлих окопах. А так – партнери.

Це як у відомій байці – партнерство бика та мухи на його рогах. Після поразки та краху Путіна скажуть: "Ми орали!"

Поганий той російський ліберал, який ще не написав інструкцію на тему "Як скидати Путіна, не виходячи з берлінського кафе"

Поганий той російський ліберал, який ще не написав інструкції на тему "Як скидати Путіна, не виходячи з берлінського кафе".

Зараз вони на диванах, з айфонами в руках, "стогнати тільки й можуть, коли ж він допоможе, коли ж він допоможе, лікар Айболить?" У ролі Айболитя – український контрнаступ.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі