У передчутті поразки. Кремль хоче "заморозити" війну

Російська влада за традицією намагається нав'язати договірняк за допомогою шантажу

Російська верхівка розуміє, що програє війну, тому хоче її тимчасово "заморозити". Навіть терорист Євген Пригожин про це пише. Хоча його стаття називається "Тільки чесний бій: ніякого договорняка", вона присвячена саме пошукам можливостей для такого договорняку із Заходом. Російські умови – заморожування конфлікту за нинішньою лінією поділу протиборчих сторін, що дозволяє "перетравити" захоплені території.

Пригожин пише: "Для влади і для суспільства в цілому сьогодні необхідно поставити якусь жирну крапку у СВО. Ідеальний варіант – це оголосити про закінчення СВО, повідомити все про те, що Росія досягла тих результатів, які планувала... Тепер залишається тільки одне: намертво закріпитися на тих територіях, які вже є".

Ймовірно, Пригожин отримав замовлення на такий "злив" від адміністрації президента (інакше не наважився б)

Ймовірно, Пригожин отримав замовлення на такий "злив" від адміністрації президента (інакше не наважився б). Цього хотів би й сам Володимир Путін, але так, щоб пропозиція щодо заморожування конфлікту надійшли йому від США та Євросоюзу.

Кремль вустами Пригожина звертається до Заходу: дозвольте нам "заморозити" війну і забрати те, що ми захопили, а якщо не дасте це зробити і допоможете Україні наступати, вам же гірше буде – Росія тоді ще більше мілітаризується, фашизується, замість поміркованих бюрократів прийдуть до влади люди типу мене (Пригожина) і воюватимуть із вами до останнього росіянина. Російська влада за своєю звичайною кримінальною практикою намагається нав'язувати договірняк за допомогою шантажу.

Однак цих безглуздих шантажистів ніхто більше не боїться і домовлятися з ними не будуть. Їх просто розчавлять.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі