Путін не має ресурсів для затяжної війни

Те, що Росія готова до тривалого конфлікту, – обман та маніпуляція

Останнім часом у ЗМІ багато публікацій про те, що Володимир Путін готовий до затяжної війни. Впевнений, що це цілеспрямована інформаційна кампанія Кремля. Паралельно йде інша кампанія – за негайне заморожування війни на лінії протистояння. Особливо активно вона розвивається у Німеччині, де нею керує відома російська агентка впливу – Сара Вагенкнехт. На державному рівні цей меседж підтримують Ердоган, Орбан та Сі. З подібним проєктом носиться і Роман Абрамович.

Ціль цих паралельних кампаній – навіяти Заходу, що негайному перемир'ю на російських умовах є тільки одна альтернатива – нескінченна війна.

Гарматне м'ясо із рекордною швидкістю йде на фарш. Снаряди, ракети, техніка тануть набагато швидше, ніж їх встигають виробляти

Однак це обман та маніпуляція. Путін не має ресурсів для затяжної війни. "Все розкрадено, зраджено, продано". Гарматне м'ясо із рекордною швидкістю йде на фарш. Снаряди, ракети, техніка тануть набагато швидше, ніж їх встигають виробляти. Причетні до війни – від Гіркіна та Пригожина до затюканих мобиків – скиглять, ниють і лаються.

А тут ще й гроші кінчаються. Російський мільярдер Олег Дерипаска, виступаючи на Красноярському економічному форумі, прямо так і заявив, що грошей у Росії "не буде вже наступного року". Щоправда, обмовився: "Якщо до країни не прийдуть іноземні інвестори".

Чекай, чекай Дерипаска, скоро прийдуть "іноземні інвестори" на "Леопардах" та "Абрамсах". Тримай кишеню ширше, а краще – готуй сухарі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі