Пригожин масово утилізує зеків, щоб не відпускати на волю

Карні злочинці, що вкусили крові, небезпечні для будь-якої влади

Євген Пригожин та Міністерство оборони РФ останнім часом спільними зусиллями утилізують зеків-найманців, щоб не відпускати їх на волю.

Я писав кілька місяців тому, що незабаром розпочнеться пригожинська різанина зеків. Справа в тому, що більшість із них набрано до ПВК "Вагнер" у минулому вересні-листопаді терміном на півроку. Тож у березні-травні треба було б їх відпускати на волю, чого, звичайно, робити ніхто не збирався. Карні злочинці, що вкусили крові, на волі небезпечні для будь-якої влади.

Тому зеків доводиться терміново утилізувати. Для виду відпустили за хабарі кілька десятків людей та ще якусь кількість інвалідів. Плюс деякі стали професійними вбивцями, карателями, інструкторами. А решту треба було терміново покласти в землю. Що Пригожин і робить, відправляючи їх натовпом до смертельних штурмових атак.

Відповідальність за масовий забій своїх озброєних рабів Пригожин намагається перекласти на Міністерство оборони

Відповідальність за масовий забій своїх озброєних рабів він намагається перекласти на Міністерство оборони (МО). Звідси показна істерика Пригожина з приводу того, що МО не дає снарядів, через що масового гинуть його люди, що включає демонстрацію гір трупів найманців у моргах.

Звичайно, конфлікт Пригожина та МО реальний. Він відбивається і на забезпеченні ПВК боєприпасами. Однак у Пригожина та генералів є спільні цілі. І Кремль, і МО, і Пригожин прагнуть до кінця весни закопати майже всіх набраних восени зеків у землю.

Пригожин, щоб не відповідати за цю підставу перед злочинним світом, намагається перевести стрілки на МО. Він використовує свій конфлікт із "лампасами" для того, щоб зіпхнути на них відповідальність за свідоме винищення зеків.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі