На Росію чекає різанина озброєних рабів

Якщо їх, звісно, не утилізують раніше

Прочитав у Telegram інтерв'ю з пригожинськими зеками, які радіють, що з шести місяців, на які їх завербували, вдалося протриматися три та вижити. "Екватор", мовляв, уже перейшли.

Господи, які ж вони тупі. Невже вони думають, що їх за три місяці хтось відпустить? Карні злочинці, які скуштували крові і навчилися професійно вбивати, на волі для будь-якої влади вкрай небезпечні. Відпускати їх ніхто не збирається та права не має.

Через три-чотири місяці у десятків тисяч озброєних карних злочинців закінчиться "термін контракту"

Через три-чотири місяці Кремль може зіткнутися із ще однією проблемою. У десятків тисяч озброєних карних злочинців закінчиться "термін контракту" і вони вимагатимуть, щоб їх відпустили додому.

Навіть важко уявити, що озброєні люди, які буквально дивом вижили в бойні та рахували дні до звільнення, робитимуть, коли зрозуміють, що їх обдурили і треба знову йти на смерть або на зону. Повстануть? Пробиватимуться зі зброєю додому?

Воювати на Пригожина у жодному разі їх більше ніхто змусити не зможе. Куди ж їх подіти? Єдиний вихід у Пригожина – утилізувати своїх зеків до того, як в них закінчиться "термін контракту". Чим він вже частково займається під Бахмутом.

З початку весни тих, хто відмовиться продовжувати контракт, командування таємно розстрілюватиме поодинці

Цінність озброєних рабів для нього знижується у міру того, як добігають кінця обов'язкові шість місяців їхньої служби. З початку весни тих, хто відмовиться продовжувати контракт (тобто більшість зеків), командування свідомо підставлятиме під українські ракети або просто таємно розстрілюватиме поодинці, поки вони не зрозуміли, що їх обдурили і не збунтувалися.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі