Програти війну – найкращий варіант для Росії

Інакше Москва позаздрить руїнам повоєнного Берліна

Навіть якби я був російським патріотом (чур мене), все одно виступав би за якнайшвидшу поразку Росії у війні проти України.

Якби Німеччина програла польську кампанію у 1939 році, Друга світова війна закінчилася б, не розпочавшись. Не лише жертви агресії, а й сама Німеччина уникла б мільйонів жертв та тотальної руйнації. Гітлерівський режим внаслідок поразки у першій великій війні неминуче впав би. І Німеччина, мабуть, повернулася б на шлях демократії. Але німці, на превелике для них нещастя, легко виграли польську війну.

Якби росіяни війну вигравали, кремлівські авантюристи пішли б далі, доки не нарвались би на війну з НАТО. Тоді від Росії не залишилося б каменя на камені

Росіянам поки що щастить більше. Вони війну проти України програють. Якби, не дай боже, виграли – кремлівські авантюристи пішли б далі, доки не нарвались би на війну з НАТО. Тоді від Росії не залишилося б каменя на камені. Її поразка від переважаючих навіть не в рази, а на порядки економік та збройних сил була б кривавою та нищівною. Москва позаздрила б тоді руїнам повоєнного Берліна.

Навіть ура-патріоти на кшталт Стрєлкова-Гіркіна вже розуміють, що Росія програє війну проти України. Їм залишилося зрозуміти, що якнайшвидша поразка (включаючи звільнення з окупованих територій та виплату репарацій) для неї – велике благо. Путін втягнув Росію в таку ситуацію, що всі інші варіанти для неї (на жаль, і для світу теж) будуть гіршими та руйнівними. Але чи зрозуміють?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі