Ця війна показує, хто "хуторяни", а хто цивілізація

Роками вклоняючись недолугим росіянам, ми зламали кар'єру багатьом обдарованим українцям

Зауважте, яку кількість символів, мемів, найрізноманітнішого мерчу народила війна. Від фольклору до високого мистецтва. На будь-який смак. Придумані в Україні образи Путіна, Росії, російського корабля і солдата використовуються по всьому світу на вулицях і з політичних трибун. До чого ж ми креативний народ!

Що запропонували вони про нас світу, окрім банальних штампів із позаминулих часів?

А що на Росії? Одна-єдина буква Z, запозичена з латинської абетки. Нуль кмітливості. Що запропонували вони про нас світу, окрім банальних штампів із позаминулих часів?

А тепер згадаймо кожного нашого недоумковатого нувориша, який у нульових і після прагнув запросити на свою виборчу кампанію якогось замизганого технолога з Росії, бо це був обов'язковий показник спроможності. У будь-який стартап з великими грішми мав бути запрошений якийсь Казбєк Бєктурсунов, Шувалов, Хржановський.

Великі гроші в Україні не хотіли знати, що освіту і культуру на московські болота привезли з Києва

Великі гроші в Україні не хотіли знати, що освіту і культуру на московські болота привезли з Києва. Це незнання зламало долю і кар'єру багатьом обдарованим українцям. Погубило багато цікавих і важливих ідей. Багато хто був змушений розкривати себе далеко від батьківщини. Усе це через стереотипи про "тупого селюка". Олігархи-"совки" тягли сюди весь недолугий шмір з Росії і як тубільці вклонялися їм, бо ті приїхали з "великої землі".

Ця війна показує, хто "хуторяни", а хто цивілізація.

Тільки уявіть собі, яким потужним є потенціал української нації, що зуміла зберегтися, а зараз завзято ламає бетон і черствий асфальт стереотипів, які мурувалися століттями.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі