Ізраїль таки знайшов можливість плюнути в шурпу Ірану

Він завдав удару по заводу, який виробляв… вгадайте що

Ізраїль таки знайшов "шлях між краплями дощу", вигідну для себе компромісну позицію: як не протиставляти себе напряму Росії, але плюнути в шурпу Ірану, що становить пряму загрозу для Ізраїлю.

23 жовтня Сирійський центр спостереження підтвердив удар ізраїльських ракет по заводу у Сирії, який випускав для Ірану військові дрони. Інформацію оприлюднено на сайті центру. Удару було завдано ще 21 жовтня. Точка удару – виробництво, розташоване неподалік від аеропорту Al-Dimas у Сирії.

Ізраїль завжди дбає передусім про власний інтерес, але ніколи не відмовляється від "побічного профіту"

Тобто Ізраїль не вийшов з власної зони комфорту: вони "геополітичні егоїсти" і дбають завжди передусім про власний інтерес, бо всі роки існування Ерец Ісраель воює проти всього арабського світу безперестанку. Але, як бачимо, ніколи не відмовляються від "побічного профіту", якщо це не коштує їм зайвих ресурсів і зусиль.

Адже ця успішна операція Ізраїлю також помітно допомогла нам – зменшила очікувану небезпеку від дронів-шахідів. Якщо на виробництвах ще й загинули інструктори – то також окремий плюс.

До теми, якою має бути зовнішня і оборонна політика: одним ударом вражати одразу кілька цілей і вирішувати максимум доступних задач. Мусимо навчитись діяти так само!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі