Росія однозначно розраховувала на більше. Однак не вийшло

ЗСУ боронять, українці тримаються

Генерал Залужний ввечері після масованих атак Росії зафіксував стан справ: на нас з усіх напрямків летіли понад 80 ракет протягом одного ранку, мінімум 45 з них було успішно збито, але решта пошкодили цивільні об'єкти критичної інфраструктури в 11 містах. "Ми маємо відбивати ці атаки зброєю радянських часів, якої у нас недостатньо. Безпека України та всієї Європи – в умілих руках наших воїнів", – заявив Залужний.

Росія однозначно розраховувала на більші руйнування. І на провокування тотальної паніки як серед українців, так і в Європі. Однак не вийшло. Навіть з хвилею лячних фейкових "новин" з серії "все пропало".

ЗСУ обороняють, українці тримаються. Вірять ЗСУ, орієнтуються тільки на підтверджені джерела інформації, не піддаються паніці. І знов нагадаю розслабленим з весни: не постіть прильоти, збиття і наслідки!

Генерал Залужний організував оборону достатньо ефективно, щоб не виправдати надію РФ вивести з ладу нашу ППО першою хвилею ракет, а тоді добивати вже без жодних перешкод

Генерал Залужний організував оборону ЗСУ і ТрО наявними засобами достатньо ефективно, щоб не виправдати надію РФ вивести з ладу нашу ППО першою хвилею ракет, а тоді добивати вже без жодних перешкод. За що ми вдячні і головнокомандувачу, і нашим бійцям.

Лишилось дочекатись обіцяних свіжих поставок потужної зброї від союзників для захисту нашого неба.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі