В Росії набирає обертів партизанський рух

Невідомі "месники" знищують ланцюги постачання зброї та людей на лінію фронту

На залізничній ділянці в районі підмосковного Домодєдово виведено з ладу два пристрої сигналізації, централізації та блокування. Інформація про це спочатку з'явилась, а потім зникла з проросійських груп у соцмережах. Схоже, що це був не вибух і не злам. Обладнання, скоріше за все, спалено запальною сумішшю – правильно приготованою та грамотно застосованою. В результаті ділянка залізниці на якийсь час виведена з ладу.

Більшість диверсій спрямовані на комунікації, якими поставляється озброєння на війну з Україною

Це чергова диверсія у низці подібних, які відбуваються по всій території Росії. Більшість із них так чи інакше спрямовані на комунікації, якими поставляється озброєння на війну з Україною.

Дії невідомих "месників" не схожі на роботу українських спецслужб. Занадто далеко це від зони бойових дій та надто близько до Москви. Найімовірніший варіант – дії місцевих "партизан". Метою яких, ймовірно, є знищення ланцюгів постачання нової зброї та людей на лінію фронту.

Схоже, комусь серйозно набридла ця війна

Схоже, комусь серйозно набридла ця війна. Занадто багато втрат. Занадто багато нових могил. При цьому по всій РФ набирає чинності антивоєнний рух. Поки що не надто централізований, але це справа часу.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі