Американський психіатр поставив Путіну діагноз

Кремлівський диктатор настільки збожеволів, що втратив інстинкт самозбереження

"Інсайдер" опублікував діагноз, поставлений Путіну американським психіатром, нейробіологом, професором Каліфорнійського університету Джеймсом Феллоном, який спеціалізується на психопатичних розладах особистості і давно дистанційно спостерігає російського диктатора. Він не сумнівається, що Путін — типовий психопат. У нього "розлад особистості кластера B – найнебезпечніший... є всі якості, за якими можна віднести його не тільки до психопатів по Клеклі, а й до злоякісних нарцисів. Є в ньому і риси садиста".

Професіонал підтвердив те, що й так було видно неозброєним оком: Росією править небезпечний божевільний

Професіонал підтвердив те, що й так видно неозброєним оком: Росією править небезпечний божевільний.

Це не перший випадок у російській історії. Сталіну незалежні психіатри також ставили важкі психіатричні діагнози. Однак божевілля Путіна важче. Сталін був очевидним параноїком, але в нього працював інстинкт самозбереження, в небезпечній ситуації він умів відступати. Так було і під час великого терору, коли репресії дійшли до апогею божевілля та почали загрожувати дієздатності сталінської держави. Так було у Фінській війні, яка була зупинена під загрозою вступу до неї Франції та Великобританії. Так було й у різних післявоєнних конфліктах із США: у Берліні, Ірані, Греції тощо.

Всупереч здоровому глузду та власним інтересам, Путін на всіх парах веде свою країну до краю прірви

Путін настільки капітально збожеволів, що в нього не працює інстинкт самозбереження. Він не вміє у разі небезпеки відступати, а лише підвищує ставки у грі. Саме так він поводиться у протистоянні з Україною та Заходом. Ще до 24 лютого було очевидно, що якщо він розпочне широкомасштабне вторгнення, то зламає в Україні собі шию. Однак Путін не тільки зважився на цю авантюру, але й не зупинився навіть тоді, коли всі його очікування та плани з тріском провалилися. Попри здоровий глузд і власні інтереси, він на всіх парах веде свою країну до краю прірви, давлячи замість гальма на газ. Так поводився тільки ще один безумець-самогубець при владі – Гітлер.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі