Напій переможців. Нічого не коштує, а має мегапотужний ефект

Цей напій з одного інгредієнту зробить тіло здоровим та молодим

Все геніальне – це те, що просте, очевидне й зрозуміле.

Ви можете зараз розсміятися, коли я скажу, що у нас є особливий напій, який робить все тіло здоровим та молодим. Цей напій нічого не коштує, але має такий потужний відновлюючий ефект, якому б позаздрили всі розпіарені матчі, ройбуші і комбучі разом взяті.

Улісс Сімпсон Грант, американський військовий та полководець (і навіть 18-й президент Америки) любив казати, що без цибулі не поведе військо у наступ. Цибуля вважається овочем здоров'я, ми плачемо, коли нарізаємо її в салат. Її додають у страви у невеликій кількості, бо вона – концентрат біологічно активних молекул.

Але це – цибуля. Й найбільш цінне, що в ній є – це лушпиння. А ми його бездумно викидаємо: лише в Європі – півмільйона тон на рік. Однак саме в цибулинні є унікальні поєднання надзвичайно цінних трьох речовин: фруктанів, кверцетину (33мг/100г) і кемпферолу (2,4-4,5мг/100г), а також органічної сірки.

Фруктани є пребіотиком, який живить найціннішу мікрофлору кишечника. А також посилюють активність імунних клітин, сприяє виробленню антитіл і таким чином зміцнюють імунну систему, полегшують адаптацію до гіпоксії (дефіциту кисню) дітей, які часто хворіють застудними захворюваннями.

Кверцетин – один із найпотужніших антиоксидантів: відновлює активність вітаміну С, глутатіону і токоферолів, має антистресову дію

Кверцетин – один із найпотужніших антиоксидантів: відновлює активність вітаміну С, глутатіону і токоферолів, запобігає переходу адреналіну в токсичний адренохром, має антистресову дію. Його антиоксидантна активність на декілька порядків вища, ніж зеленого чаю та червоного вина. Кверцитин має протизапальну дію (блокує надмірну активність запальних молекул).

Напій із цибулиння виводить надлишки натрію та хлору з організму, має протинабряковий ефект. Це дуже важливо для людей із артеріальною гіпертензією (високим тиском). Він покращує стан капілярів та всіх судин, зменшує їхню ламкість та проникність. У людей з цукровим діабетом напій з цибулиння посилює стійкість капілярів до пошкоджуючої дії гіперглікемії (коли багато цукру крові). Крім того, він нормалізує рівень холестерину (зменшує накопичення "поганого" холестерину в стінках судин і тим самим запобігає інсультам та інфарктам).

Цибулиння покращує роботу серцевого м'яза (міокарда) – сприяє виробленню енергії в клітинах міокарда та покращенню кровообігу, що є дуже корисним при серцевій недостатності. Зменшує ризик утворення тромбів.

Також цей напій зменшує ризик розвитку раку. Протираковий ефект пов'язаний із активацією гена р53. Цей ген змушує "самовбиватися" рокові клітини (цей процес називається апоптозом). Зменшує ризики раку яєчників, молочної залози кишечника, мозку. А ще покращує стан епітелію бронхів, має муколітичну та відхаркувальну дію.

Напій з цибулиння сприяє зниженню маси тіла. Допомагає нормалізувати обмін речовин, зменшити інсулінорезистентність та знизити вагу

І один із улюблених пунктів багатьох читачів: кверцетин сприяє зниженню маси тіла. Допомагає нормалізувати обмін речовин, зменшити інсулінорезистентність та знизити масу тіла у жінок із синдромом полікістозних яєчників (СПКЯ).

Ну й нарешті рецепт того самого напою української перемоги. Одну столову ложку порізаного цибулиння заливають однією склянкою окропу та кип'ятять під кришкою на дуже слабкому вогні 5 хвилин. Охолоджують та настоюють 2 години. Тоді п'ють. Достатньо однієї склянки, можна у другій половині дня. Як довго вживати: необмежено, з невеликими перервами.

Наші предки протягом поколінь використовували рослини, які давали їм силу та здоров'я, а сучасна наука підтверджує це. Наше здоров'я – це також зброя. Сильні тілом, вірою та духом – ми переможемо!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі