Розв'язати ядерну війну – єдиний варіант для Путіна

Всі інші його дії проти Литви будуть смішними

Чи буде ядерна війна через так звану блокаду Калінінградської області? Передбачати те, що робитиме Володимир Путін, дуже складно. Прогнозувати можна лише дії раціонального актора, як кажуть у соціології. А якщо людина абсолютно божевільна, від неї можна очікувати чого завгодно.

Я не очікував, що Росія почне повномасштабне вторгнення в Україну. Мені здавалося це безумством, що суперечить раціональним інтересам путінського режиму. Це абсолютно самогубна дія!

Якщо Росія нападе на Литву, то отримає у відповідь повномасштабну війну з НАТО

Але очевидно, що Путіну ніхто не дасть пробити жодного Сувалкського коридору. Як-то кажуть: з'їсти він з'їсть, та хто ж йому дасть. Якщо Росія нападе на Литву, то отримає у відповідь повномасштабну війну з НАТО. Враховуючи цілковито ганебне просування російської армії в Україні, жодних шансів у Кремля проти Альянсу немає.

Що ж зробить Кремль? Пошле своїх військових, які вже ганьбляться в Україні? Це абсурд. Ну приїде в Балтійське море пару американських авіаносців, і від російських військових і сліду не залишиться.

Єдиний варіант для Путіна – спробувати забрати з собою в могилу якнайбільше людей за допомогою ядерної зброї

Єдиний варіант для Путіна – спробувати забрати з собою в могилу якнайбільше людей за допомогою ядерної зброї.

Я не бачу жодного іншого шляху для Путіна щось довести, окрім як розв'язати ядерну війну та забрати з собою в могилу мільйони людей. Всі інші його дії проти Литви – сміховинні. У тому числі й у економічному плані. Але якщо цей божевільний готовий на такий крок, такий трагічний результат можливий незалежно від сьогоднішніх подій у Литві. Не цей привід, то інший знайдеться.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі