Кремль готував українцям майбутнє уйгурів у Китаї

Бункерний диктатор вирішив, що якщо китайцям вдалося фактично розтоптати уйгурів, він зможе зробити те ж саме з українцям

Щоб зрозуміти, яке майбутнє було б у України, якби Володимиру Путіну вдалося її захопити, достатньо подивитися на ситуацію в Сіньцзян-Уйгурському автономному районі Китаю. Там уже багато років китайська влада проводить "денацифікацію", тобто за допомогою масового терору та тотального стеження знищує національну самосвідомість та ідентичність уйгурів. Власне, робить саме те, що прямим текстом обіцяють "денацифікатори" українцям.

Китайська влада відкрито говорить про те, що мета цієї політики — "вирвати коріння уйгурів, зруйнувати їхній родовід, зв'язки та походження"

З останньої статті "Бі-бі-сі" про нові докази етноциду уйгурів у Китаї: "Фотографії — це свідчення того, як Пекін ополчився на уйгурські родини як на осередки ідентичності та культури. Китайська влада відкрито говорить про те, що мета цієї політики — "вирвати їхнє коріння, зруйнувати їхній родовід, зв'язки та походження".

Так само і російська влада відверто заявляє про необхідність "звільнити" українців від "вигаданої ворогами Росії національної ідентичності та штучно створеної держави".

Розумні люди дивувалися, як Путін сподівається тримати непокірну густонаселену Україну під контролем? А ось як Китай тримає під контролем Сіньцзян: близько 10% уйгур сидять по вʼязницях, решта — під відеоковпаком. При виконанні державного гімну скривив фізіономію — поїхав на пару років у табір на перевиховання, розучувати політграмоту та патріотичні пісні.

Путін заздрить і намагається наслідувати великого південного сусіда Сі Цзіньпіна

Я думаю, що це невипадковий збіг. Путін заздрить і намагається наслідувати великого південного сусіда та "імператора" Сі Цзіньпіна. Бункерний диктатор, ймовірно, вирішив, що якщо китайцям вдалося фактично розтоптати уйгурів як націю, йому вдасться зробити те саме з українцями. На щастя, виявилося, що у Плюгавого кишка тонка.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі