Росіяни досі почуваються нашими "старшими братами"

Навіть війна та люта ненависть з нашого боку не вилікували їх

Нова ідея "російської інтелектуальної еліти" (причому ліберальної): після перемоги Київ створює "новий СССР", долучаючи до процесу Москву, — якщо вже Москва не змогла відновити СССР сама. "Совою об пеньок або пеньком об сову...".

Росіян навіть війна та люта ненависть з нашого боку не вилікували від позиції "старшого брата" (хоча вже достатньо українців і навіть європейців в курсі, що ми — не родичі, ми різні раси). "Російська інтелектуальна еліта" досі щиро вважає себе розумнішою за другосортних нас. І переконана, що навіть тепер їхня роль " керувати нами. Просто в "хороших либеральных русских" це вийде краще, ніж в Путіна.

Ну і, звісно, необхідність Україні в будь-якому форматі бути спільно з Росією абсолютно очевидна цим "хорошим либеральным русским".

Вони вже прийняли, судячи з їхніх заяв, неминучий програш Росії у війні. І, відповідно, програш наявної путінської концепції російської держави. Але швиденько вигадали прекрасний вихід з ситуації: Росії не вдалось приєднати Україну? Так нехай Україна приєднає до себе Росію! І разом будуватимуть новий СССР, починаючи з Польщі, котра сама озвалась. А там, звісно, лідером все одно стане Москва — бо ж очевидно, що це роль саме для "старшого брата".

Манія величі й кровожерність прошиті в самій основі будь-якого "лаптя", вкарбовані в "хард" ще на етапі штамповки

Це невиліковно. Манія величі й кровожерність прошиті в самій основі будь-якого "лаптя", вкарбовані в "хард" ще на етапі штамповки.

Висновок: ми і ціла Європа мусимо подбати про максимальне дистанціювання і ізоляцію агресивної тварюки. Хоча допоможе це ненадовго, як свідчить історія, тому має стати тільки умовами для демонтажу Росії на невеликі національні держави.

Регіональна і ширше глобальна безпека виглядає саме так: багато маленьких безпечних національних держав від Балтії до Тихого океану.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі