Завалити трупами цього разу не вдасться

Незважаючи на великі запаси "гарматного м'яса", Росія не зможе їх використовувати, адже росіяни не хочуть воювати

ЦРУ повідомляє, що Путін готується до довгострокової війни з Україною. Схоже на правду. Росія завжди перемагала у війнах за рахунок своїх величезних територіальних та людських ресурсів, буквально завалюючи ворога трупами солдатів. Путін вважає, що, маючи великі ресурси, він переможе Україну у війні на виснаження.

Десятиліттями, починаючи з ізраїльсько-арабських воєн, західна зброя перемагала радянську та російську

Однак ці надії марні. Росія швидко витрачає свій військовий потенціал, і їй нема звідки чекати поповнення, а Україна спирається на фактично безмежні військові та економічні ресурси США та НАТО. Десятиліттями, починаючи з ізраїльсько-арабських воєн, західна зброя перемагала радянську та російську. Так відбувається і в Україні.

У Росії залишаються дуже великі запаси "гарматного м'яса". Але вона не може їх повною мірою використати. Переважна більшість росіян, які навіть підтримують "спецоперацію", самі воювати не хочуть (про це свідчать незалежні опитування). Масово йти на забій за гроші готові лише люди із бідних регіонів. А ідейних дурнів-самогубців – одиниці. Загальна чи навіть часткова мобілізація зробила б війну непопулярною, дестабілізувала режим політично та економічно, викликала б масову втечу військовозобов'язаних за межі Росії. Тому Кремль й боїться її оголошувати.

Росії залишається добирати в армію на контракт лохів, готових віддати своє життя за кілька тисяч доларів

Тож і великих запасів "гарматного м'яса" у кремлівських засіках теж немає. Залишається добирати в армію на контракт лохів, які готові віддати своє життя за кілька тисяч доларів. А їх дедалі менше.

Українці, на відміну від росіян, здебільшого високомотивовані, вони воюють із загарбниками, які покусилися на їхні домівки та землю. Спираючись на західну допомогу, що з кожним днем ​​посилюється, вони неминуче переможуть Росію, яка ізольована і втрачає свої обмежені ресурси. Час працює на них.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі