Слідом за українцями в Кремлі можуть зайнятися євреями

У цьому оруеллівському світі все логічно: мир — це війна, свобода — це рабство, денацифікація — це нацизм

Сергій Лавров заявив, що, можливо, "Гітлер мав єврейську кров", а "затяті антисеміти, як правило, євреї". Ну що, брати-євреї приготуйтеся, з вас (нас) можуть зліпити наступний після українців образ ворога. Про це давно мріє більшість російських ура-патріотів. Антисемітизм завжди був найважливішою частиною їхнього дискурсу. Чорносотенці часів царату, сталінські борці з космополітизмом, застійний "Наш соврємєннік", суспільство "Пам'ять" часів перебудови, газета "Завтра" 90-х — усі багаторічні носії нинішньої ура-патріотичної ідеології були патологічними антисемітами. Природа не терпить порожнечі. В один ряд із путінським агресивним імперіалізмом, ксенофобією, шовінізмом проситься близький їм антисемітизм. Уявляю, як будуть раді цьому всякі Проханові та Прилепини. Злісний та неосвічений теле-плебс, який влада зараз нацькувала на українців, із задоволенням займеться євреями, цим давнім об'єктом його ненависті та заздрощів. До Соловйова, Сатановського, Вассермана та інших путінських пропагандистів це відноситися, звичайно, не буде, за гроші вони самі з радістю топтатимуть своїх одноплемінників на втіху телеглядачам.

У Кремлі вирішили оголосити нацистами слідом за Зеленським інших неугодних євреїв

Герман Герінг казав, що сам вирішуватиме, хто єврей, а хто ні. Російська влада намагається стигматизувати як нацистів усіх, хто їм не подобається. Робиться це виходячи з рейдерського захоплення символічного капіталу "перемоги над нацизмом". Діди, мовляв, перемогли нацизм, отже всі, хто недостатньо трепетно ​​шанує їх дурних онуків, — це нацисти. Мабуть, у Кремлі вирішили оголосити нацистами слідом за Зеленським інших неугодних євреїв.

Путінська влада намагається проводити свою "денацифікацію" в Україні на зразок гітлерівського "остаточного вирішення єврейського питання". Слідом за українцями можуть і євреями в такий спосіб зайнятися. Адже в цьому оруеллівському світі все логічне: мир — це війна, свобода — це рабство, денацифікація — це нацизм.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі