Кремль відкрив завісу таємниці над справжньою метою війни

Жодної ідеологічної лірики, банальний міжнародний розбій

Російська влада, як фокусник з капелюха, діставала все нові маячні версії причин побоїща, яке вони влаштували в Україні, поки не зрозуміли, що остаточно заплутали населення. Росіяни не розуміють, в ім'я чого їх женуть на забій. Чи за якусь денацифікацію України (а хто нацист — єврей Зеленський?), чи для захисту населення Донбасу (і самі ж це населення бомблять), чи захищаючись від США (а хіба американці напали на Росію?). Загалом, версій багато, але жодної адекватної. Відповідно, населення не прагне воювати незрозуміло за що. От і довелося Кремлю відкрити завісу таємниці над справжньою метою війни.

Виконувач обов'язків командувача військ Центрального військового округу Рустам Міннекаєв назвав цілі другого етапу "спецоперації". Це встановлення повного контролю над Донбасом та Південною Україною, включаючи коридор до Криму та Придністров'я. Тобто метою першого етапу, очевидно, було захоплення всієї України. Коли ця спроба провалилася, Кремль поставив армії локальніше завдання — для початку захопити південний схід країни.

Російська влада визнала, що затіяла криваву війну просто для того, щоб поживитися землею сусіда

Таким чином російська влада визнала, що затіяла криваву війну просто для того, щоб поживитися землею сусіда. Жодної ідеологічної лірики, банально влаштували міжнародний розбій серед білого дня.

Загалом, це така архаїчна історія, начебто із Середньовіччя. "У похід на чужу країну збирався король". Йому стало нудно сидіти у своєму підземному палаці. Він слави захотів чи пошкодився розумом. Вирішив влаштувати війну та захопити землю сусіда. Завалив сусідню країну трупами місцевих мешканців та своїх власних солдатів. Успіху не досяг, але далі воює, зупинитися не може. А царедворці спритні йому компліменти нашіптують: "Ви геній, ваша величносте, велика людина, велетень".

Ось і вся історія. А ви кажете, у ХХІ столітті живемо. Хто у XXI, а хто і у XVI. Доведеться людям XXI століття відправити монстра з XVI на побачення з його ментальними сучасниками — Іваном якимсь або Малютою Скуратовим. Інакше буде біда...

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі