Росія повинна згоріти в горнилі війни

Втеча росіян з північно-східної України поки не свідчить про полегшення для усіх нас

Консенсус наших і західних військових стратегів: Кремль зосередить залишки своїх спроможностей на південному і східному напрямках.

Завдання ворога – просунутися звідти углиб України, щоб більше загрожувати кожному з нас, де б ми не знаходилися. Також варто розуміти, що це більша загроза для промислових регіонів, виробництво яких формує левову частку валютних надходжень в Україну. Ворог прагне відрізати нас від моря, через яке йде майже весь імпорт/експорт, що означатиме економічне задихання нашої держави. Ну і на останок, найстрашніші ракети б'ють по нас з моря і Білорусі.

Ворог прагне відрізати нас від моря

Отже, втеча з Київщини, певне полегшення довкола Чернігова і відсутність наступу з Білорусі – це лише перепочинок. Путін не включить задню передачу, доки російська армія не буде розбита в Україні, а українське військо не вийде на кордони станом щонайменше на 19 лютого 2014 року.

Вся країна, кожен на своєму місці повинен максимально включитися, щоб підтримати оборонні і контрнаступальні дії українських воїнів. Воля або смерть. Іншого в цій ситуації не дано.

Росія повинна згоріти в горнилі цієї війни.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі