Чому Путін повертається до стартового ультиматуму Україні

Воюючи, у нас є непоганий шанс перемогти. Пішовши на поступки, нас точно знищать

Чому Путін знову повертається до стартового ультиматуму Україні? Адже якщо навіть уявити, що він досі не знає про реальний масштаб втрат своєї армії, очевидним є остаточний провал його задуму з швидкого і легкого опанування України.

Путін повертається до первинних вимог, щоб хитати нас зсередини у розрахунку на те, що серед нас може виникнути спокуса обговорювати суть його забаганок, торгуючись за умови їхньої реалізації. Коли з нашого боку почнеться розмова про те, на яких умовах і як у деталях ми готові погодитися на позаблоковий статус, демілітаризацію, денацифікацію, деукраїнізацію і таке інше.

Кремль наполегливо штовхає ці сутнісно неприйнятні вимоги, щоб у нас почалася дискусія, яка у перспективі може перерости у протиріччя. Обов'язково з'являться голоси зовні, які схилятимуть до компромісів, тільки б закінчилися війна.

Росія має припинити війну, піти із захоплених територій і відшкодувати збитки Україні. Все інше – це внутрішні справи нашої держави

Що маємо робити ми? Просто стояти на правдивій основі. Вимоги Росії є несправедливими, вигаданими, а тому не годяться навіть для обговорення. Пообіцяти росіянам можна лише те, що Україна не буде загрожувати Росії у міжнародно визнаних кордонах. Росія має припинити війну, піти із захоплених територій і відшкодувати збитки Україні. Все інше – це внутрішні справи нашої держави.

Немає різниці, як нас хочуть убити: зброєю чи неприйнятними вимогами. Воюючи, у нас є непоганий шанс перемогти. Пішовши на поступки, нас точно знищать. Повільніше, але з ганьбою.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі