Путін вперся в стіну. Із великою ностальгією згадує своє життя до 24 лютого

Окупація України не вдалася і не вдасться

Базовий, і очевидно, що єдиний, політичний задум Путіна провалився. Янукович не стане президентом України. Легкого проголошення народних республік за прикладом так званих ЛДНР також вже не буде.

Єдине, що йому залишається – це завалювати нас демотивованою армією і горою заліза, які сунуть сюди на явну утилізацію. Україна надефективно знищує живу силу і техніку ворога. Одна тисяча убитими щодня – це дуже великі втрати як для сучасних воєн. Темпи нищення техніки також вражаючі.

Путін вперся в стіну. Ефективна і відносно легка окупація України не вдалася і не вдасться. Повстання людей в захоплених містах Півдня і Сходу однозначно вказують на це.

Те, що відбувається зараз – це тільки старт мандрівки в СРСР. З усіма зручностями і перевагами, так би мовити

Про наслідки для самої Росії промовчимо. Те, що відбувається зараз – це тільки старт мандрівки в СРСР. З усіма зручностями і перевагами, так би мовити. Повернутися у совок мають люди, які вже звикли до комфортного буржуазного життя.

То в чому власне подальший сенс цієї "м'ясорубки"? А його не існує, він випарувався. Бо це було ідіотське рішення, яке базувалося на бажаному, а не дійсному. Повірте, Путін зараз із великою ностальгією згадує своє життя до 24 лютого і точно думає, як би зробити так, щоб вибратися з цієї халепи живим і з найменшими втратами.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі