Непокараний СРСР продовжує творити зло

Невиконане завдання ХХ століття спричиняє великі проблеми у ХХІ

Сучасна Україна переживає цілу низку правових, політичних і ментальних проблем через те, що у колективній свідомості українців Союз досі не став абсолютним злом. Люстраційне і декомунізаційне законодавство було великим кроком вперед, але це лише частина шляху до мети.

Незасуджений Радянський Союз формує негласну легітимність для претензій і агресії сьогоднішнього Кремля по всьому світу. Вся політика глобального путінського реваншизму базується на радянській спадщині.

Непокараний офіційно Совєтський Союз тепер ідеологічно живить і надихає не лише бананові диктаторські режими, а й сучасну тиху необільшовицьку революцію, яка буквально паралізує західну цивілізацію.

Не доживши до заслуженої кари, совєти переродилися у путінську Росії. Кремлівська правляча кліка офіційно заявляє, що є продовжувачем політики СРСР.

Заслужене міжнародне покарання сучасної Росії має обов'язково стосуватися і СРСР

Отже, згодом заслужене міжнародне покарання сучасної Росії має обов'язково стосуватися і СРСР. Вони повинні зазнати засудження разом. Бо невиконане завдання ХХ століття спричиняє великі проблеми у ХХІ столітті. І ми ще досі не знаємо, чим у майбутньому для планети врешті-решт обернеться непокараний Союз.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі