Навальний витягнув на світло кремлівську амебу. Путіна чекає ще чимало сюрпризів

Обіцяють розслідування про "подвиги" путінських отруйників

Фільм Навального "Палац для Путіна", який оприлюднили відразу після його викрадення в аеропорту Шереметьєво і "суду" під портретом Генріха Ягоди, за 20 годин набрав лише на ютубі понад 20 мільйонів переглядів. Політичний в'язень №1 зі своєї камери в СІЗО "Матроська тиша" завдав удару у відповідь істоті, яка організувала його отруєння, потім викрадення, і зараз намірилася посадити його за грати довічно.

Про палац Путіна в Геленджику вартістю $1 млрд і про те, як і на які кошти його збудували, я дізнався ще в 2010 році від безпосереднього учасника цієї історії і одного з головних її викривачів пітерського бізнесмена Сергія Володимировича Колеснікова. І, тим не менш, фільм Навального вражає. Оскільки, потягнувши за палац, за всі ці двоповерхові театри, особисті казино, царські опочивальні, підземні стадіони, золоті йоржики для туалету та іншу божевільну вульгарність, Навальний витягнув на світло внутрішній світ того убогого нікчеми, котрий вважає себе "Господарем Росії" і фактично ним став.

Фільм Навального - про історію деградації російської "еліти", про те, як до влади в Росії прийшли істоти з "психологією" і "внутрішнім світом" амеби протея, вся поведінка якої зводиться до найпростіших реакцій поглинання і розмноження

Фільм Навального - про історію деградації російської "еліти", про те, як до влади в Росії прийшли істоти з "психологією" і "внутрішнім світом" амеби протея, вся поведінка якої зводиться до найпростіших реакцій поглинання і розмноження. Амеба протей відповзає від яскравого світла. Саме такою стала реакція Кремля на всі викриття останніх років, в тому числі і на фільм-розслідування Навального про палац Путіна. Ось це відповзання у виконанні Пєскова:

"У кінці матеріалу вказані номери рахунків. З проханням туди перераховувати гроші. Мені здається, що це головне завдання подібних матеріалів. Подібних псевдо-розслідувань. Ось це і є такий головний лохотрон. Ми попереджаємо всіх громадян, тим більше з урахуванням такої великої кількості переглядів: подумайте перед тим, як переводити гроші таким шахраям. Подумайте десять разів". Кінець цитати.

"Це не ми!", "це не моє!", "нас там немає!", - пищить кремлівська амеба протей щоразу, коли її ловить промінь чергового розслідування

"Це не ми!", "це не моє!", "нас там немає!", - пищить кремлівська амеба протей щоразу, коли її ловить промінь чергового розслідування. Звідки на березі Чорного моря в злиденній Росії взявся цей божевільний палац, який з усією прилеглою до нього інфраструктурою перевищує всі найрозкішніші королівські палаци планети? Кремлівські амеби не дають відповіді на це найпростіше запитання.

У коментарях до фільму Навального зашкалює огида і ненависть. До людини, у якої кімната для сміття більша, ніж квартира багатьох росіян, куплена в іпотеку, за яку доведеться розплачуватися ще 20 років. Олексій Навальний в результаті всіх останніх подій став безсумнівним лідером протесту і політиком міжнародного масштабу, а своїм останнім фільмом ще більше зміцнив цей статус.

Удари по іміджу Путіна посилюватимуть його токсичність і ускладнюватимуть для зарубіжних політиків і інвесторів мати справу з ним і його оточенням

Немає сумнівів, що Путіна чекає ще чимало сюрпризів від команди Навального. У тому числі від Христо Грозєва, який обіцяв розслідування про "подвиги" путінських отруйників. Усі ці удари по іміджу Путіна безсумнівно посилюватимуть його токсичність і ускладнюватимуть для зарубіжних політиків і інвесторів мати справу з ним і його оточенням. Але що стосується впливу цих розслідувань з урахуванням їх популярності на внутрішню ситуацію в Росії, то тут у вухах мимоволі звучить єхидний голос з незабутнім акцентом: "А скільки дивізій у Папи Римського?".

Скільки з тих 20 з гаком мільйонів, що переглянули фільм Навального і перейнялися гнівом і обуренням від побаченого, вийдуть 23 січня на акцію протесту, яку організовує Навальний? Від відповіді на це запитання залежить, скільки ще ця амеба, що оселилася в Кремлі, буде пожирати Росію.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі