Російська влада ставиться до своїх громадян, як колонізатор

Якщо індіанець відмовляється виконувати накази білих, значить піде до в'язниці

Колонізатори викликали на переговори представників незговірливого індіанського племені і після того, як ті не хотіли віддавати свою землю, заарештували їх. Ця ситуація часто повторювалася в історії обох Америк.

Все-таки, російська влада ставиться до своїх громадян, як колонізатор - до негрів або індіанців, тобто як до представників "нижчої раси", що не мають жодних прав і придатні тільки для жорстокої експлуатації "білими господарями". Ось чергова історія, ніби списана з епохи колоніалізму: "Члена федерального комітету Лібертаріанської партії Михайла Свєтова затримали після переговорів у мерії про мітинг 3 серпня".

Справа в тому, що Свєтов відмовився від запропонованого мерією зливу протесту в загін на Сахарова. За що його і здали в кутузку практично прямо з-за столу переговорів.

Ще б пак, рівноправних переговорів колонізаторів з представниками "нижчої раси" не може бути. Це завжди пастка, прикриття для шантажу і диктату, підступного арешту тих, хто не змирився. Якщо індіанець відмовляється виконувати накази білих, значить піде до в'язниці.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі