Росіяни ніколи не полізуть під кулі за ідею не красти

Ніякої революції з маршів московських мазохістів не буде

Проблема російської опозиції в тому, що у них немає ідеї, що здатна підняти російський народ.

Ідея посадити шахраїв і злодіїв хороша для міських активістів, які збирають батарейки і собаче лайно.

Для Івана з Митищ посадити шахраїв - гівно, а не ідея. Бо Іван сам шахрай і злодій. Він обманює замовника і риє йому свердловину не 50 метрів, а 30. І краде у свого роботодавця. За пару тисяч рублів у свою кишеню, риє свердловину не тільки замовнику, а ще й сусідові.

Тому, звичайно, Іван може обурюватися, що є мудаки, які безкарно крадуть в мільйони разів більше, ніж він. Але Іван ніколи в житті не полізе під кулі за ідею не красти. Це не його ідея. Це ідея міських активістів, які збирають собаче лайно. Тому ніякої революції з імпотентних маршів московських мазохістів не буде.

Путін багатьом набрид. Але у нього є ідея для іванів. Проста, як двері й бажана, як пляшка горілки: велика Росія!

У Путіна вже немає новизни, драйву. Дідусь багатьом набрид. Але у нього є ідея для іванів. Проста, як двері й бажана, як пляшка горілки: велика Росія! Поки ця ідея асоціюється з Путіним, йому не страшно нічого. Бо, якщо навіть на секунду припустити фантастичне: поліцію захопили рептилоїди, а армію взяли в полон смурфики, я чітко бачу, як Іван з Митищ бере в руки лопату і йде мочити інтелігенцію, захищаючи свою ідею великої Росії від гнилої ліберальної цвілі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі