Готуйте каші на чаї, молоці, бульйоні

Вам природа дала основу для творчості

Як готувати каші. Берете будь-яку крупу, заливаєте водою, варите, додаєте вершкове масло, їсте і дивуєтеся, чому ваше життя таке нудне.

Вам природа дала основу для творчості. Щільну, структурну, універсальну, готову увібрати в себе будь-яку рідину, а не тільки воду. Можете робити так, як забажає ваше серце. Варити на чаї, молоці, бульйоні. Просочувати соком. Додавати ароматні трави, сіль або цукор, в'ялені томати, пармезан, фету, дорблю, солодкі сири, гострі сири, оливки, спеції, лимонний сік і цедру, м'ясо, морепродукти, овочі, фрукти свіжі/в'ялені, шоколад, горіхи. Весь світ біля ваших ніг, користуйтеся цим і насолоджуйтеся життям. А я вам допоможу. Дам кілька прикладів, а там вже експериментуйте як хочете.

1. Почнемо з вівсянки. Зваріть її на молоці. Додайте вишню (розморожену), мед і горіхи. Або зваріть на воді і їжте з хрусткими банановими чіпсами і в'яленою журавлиною.

2. Гречка. Тут експериментувати можна нескінченно. Почати з банальних кориці, анісу, гвоздики, кардамону, а потім піти в усі тяжкі. З чилі, кунжутним маслом і так далі. Але прямо маст - це зварити гречку на зеленому чаї, додати пряні ковбаски, обсмажені томати, натерти пармезан і не вірити своєму щастю. Або взяти гречку (крупу) і залити на ніч томатним, вишневим, буряковим або яблучним соком, а вранці міксануть з овочами і спеціями.

Зварити гречку на зеленому чаї, додати пряні ковбаски, обсмажені томати, натерти пармезан і не вірити своєму щастю

3. Рис. Варіть його, як і гречку, на чаї, просочуйте бульйоном і готуйте різотто (це простіше, ніж здається), додайте куркуму, родзинки, м'яту. Робіть все, що хочете.

4. Перловка. Крута, коли злегка недоварена, пружна. Разом із запеченим гарбузом, сіллю, родзинками, насінням фенхеля, лимонним соком і горіхами. Або замочіть перловку на 30 хвилин, обсмажте, додайте бульйон, вино і пармезан. У вас вийшло орзотто (як різотто, але з перловки). Відмінно з мідіями і селерою.

5. Кускус. Перевага - час приготування. 5 хвилин, і ви насолоджуєтеся їжею. Кускус крутий з руколою, мідіями і лимоном. З авокадо і томатом. З гарбузом і оливками. З усім.

6. Кукурудзяна каша. Відваріть, додайте в'ялені томати, часник, запечіть. Їжте і гарячою, і холодною. Любіть все навколо, тому що у вашому світі тепер є полента.

Живіть смачно.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі