Українську землю жеруть не китайці, німці чи американці, а наші вітчизняні свині

Навіщо викуповувати селянські наділи, якщо можна взяти в оренду за три мішки зерна

Жирні свині жеруть українську землю. Не китайці, не німці, не американці. Наші свині, вітчизняна порода. Наддніпрянська ряба хитрувата. Жеруть так, що китайцям і не снилося. Трохи хімікатів, трохи пестицидів, багато-багато соняшника і кукурудзи. Все, нема землі. А селянам, власникам папірців на цю землю, залишать тільки красиві казочки про найродючіші у світі українські чорноземи.

Я розумію українських жирних свиней. Нічого особистого, просто бізнес. Навіщо викуповувати селянські наділи, якщо можна взяти в оренду за три мішки зерна? Нащо свиням інвестори? Це ж конкуренти! Нащо піднімати добробут на селі? Чим бідніший селянин, тим дешевше можна взяти в оренду його пай.

Нащо піднімати добробут на селі? Чим бідніший селянин, тим дешевше можна взяти в оренду його пай

А чи розумієте жирних свиней так, як їх розумію я, ви, посполиті? Чи їхні кишенькові ЗМІ вже засрали вам голову страшними перспективами українського села без жирних свиней? Що паї проп'ють, все скуплять за безцінь, мільйон китайців вивезуть наші чорноземи у валізках? Так ті, хто міг пропити, вже пропили. У жодного сільського алкоголіка паю нема. Скуплено жирними свинями за безцінь по якійсь напівкримінальній схемі. Дурні залишилися без землі, громада без податків з її продажу. Тільки жирні свині у шоколаді. Бо вони знову будуть жерти нашу землю, волаючи про зубожіння українського села.

Мабуть, деякі депутати думають, що вони дуже хитро прикриваются неготовністю законодавчої бази, національними традиціями, інтересами виборців. Але ж насправді всі бачать, що кожен, хто проголосує за подовження мораторію на продаж землі, на підсосі у жирних свиней. Але прийде час і кожен отримає по заслузі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі