Депутат Київради відповідає за бюджет і має зв'язки з Росією

Питання бюджету за умов воєнного стану – важливе. Це накладає відповідні зобов'язання на тих, хто його ухвалює

Нещодавно прочитав, як наш шановний мер створив Раду оборони Києва, адже столиця, хоч і не потрапляє в зону воєнного стану, однак має бути готова до будь-яких викликів. Рішення, очевидно, потрібне, хоча я особисто і не знайшов складу даного органу, а також рішення, яке він може розглядати.

Цікаво, чи не варто розпочати із вивчення зв'язків з Росією цілої низки впливових у Києві людей, що мають безпосередній вплив на ухвалення важливих рішень. От, приміром, депутат Київради та заступник голови бюджетного комітету Київради – Вадим Столар. Дуже відома і знакова особистість, у якій втілилися всі пертурбації української політики: від членства у "Нашій Україні" за президента Ющенка, до депутатства у Верховній Раді за Януковича від Партії регіонів, і потім – до Київради від УДАРу.

Очевидно, що питання бюджету за умов воєнного стану – важливе. Це накладає відповідні зобов'язання на тих, хто його ухвалює. Чому я про це згадав? Тому що згадав сюжет із програми "Схеми" кількарічної давнини. Там, зокрема, приділялася увага і Столару.

Київський депутат веде досить продуктивний бізнес у Росії, сплачує там чималі податки

Журналісти переконливо продемонстрували, що київський депутат веде досить продуктивний бізнес у Росії, сплачує там чималі податки.

Не буду особливо переказувати – можете самі все подивитися.

Відповідно, стає цікавим, чи не є це для нас якоюсь загрозою? Потенційно? Тим більше, що різні "злі язики" та недоброзичливці розказують про те, що вплив пана Столара у столиці виходить за межі його комітетсько-бюджетних повноважень, про що вже навіть виходять публікації за межами України.

Цікаво, чи не слід уважніше вивчити всі ці питання? Особливо зараз.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі