У Януковича в Ростові може з'явитися сусід-американець

Не один Трамп вважав, що "треба домовлятися з Росією"

Ні зради, ні перемоги… Тема України найменш зручна для американсько-російських компромісів, тому голосно не звучала в Гельсінкі. Щодо Сирії, Ірану та корейської проблеми є набагато більше простору для компромісу, і тому два альфа гравці геополітики говорили про те, де можна побачити бодай потенційну перемогу.

Це не означає, що українське питання надалі не ставитимуть на кін світової закуліси. Але поки домовлятися нема про що. Це і погано, і добре. Погана новина в тому, що це означає, що війна надовго. Хороша – в тому, що отримати несподіваний мир за рахунок України – складно, навіть таким імпровізаторам як Трамп.

Отримати несподіваний мир за рахунок України – складно, навіть таким імпровізаторам як Трамп

В історії американсько-радянських відносин не один Трамп вважав, що "треба домовлятися з Росією". І часто таке бажання у американських президентів з'являлося одразу після їх інавгурації. Але вигравали, а, згодом, і переобиралися ті президенти і тоді, коли не домовлялися. Чим швидше це зрозуміє Трамп – тим краще для нього. І для світу теж.

Почитав ще, що пишуть американські ЗМІ про саміт в Гельсінкі. Washington Post пише: "В обіймах Путіна Трамп не послухав радників". СNN видав колонку – "Трамп об'єднується з Путіним проти американської розвідки". "BostonGlobe" питає: "Чи вчинив Трамп державну зраду?", а CBS News стверджує, що "Росіяни мають на Трампа якийсь бруд". The Daily Beast на передовиці цитує екс-голову ЦРУ Джона Бренана, який наполягає, що Трамп таки вчинив державну зраду, тоді як впливовий "The Atlantic" каже, що "Для республіканців настав час істини" - або вони Трампа, або він - їх. LA Times – твердять, що причина неадекватності президента - його характер, а NBC News замість сотень слів просто цитують розлюченого Маккейна.

Вишенька на торті – протрампівський Fox заявляє "Путін їсть трампівський ланч – так в Росії ми не виграємо" та іронічно пояснює поведінку Трампа "складним перельотом".

Ще одна-дві таких зустрічей, і у Януковича в Ростові може з'явитися сусід-американец

Позитивних новин – нуль. Жартую, звичайно, але хтозна – ще одна-дві таких зустрічей, і у Януковича в Ростові може з'явитися сусід-американець.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі